2018░-░SΣX░S░DVΣ░JΣNI!░ (握果怨 陰圧 維ヒ)

аз: търсите ли програмисти
аз: :Д
Бойна мойка: хаха
Бойна мойка: ем ние не
Бойна мойка: ама може да се намери де да ти намерим работа
Бойна мойка: хаха
аз: търся работа като стриптизьор
Бойна мойка: добре си решил да се преквалифицираш
аз: emi v kodeneto nqma pari
Бойна мойка: така е, пък и да има, не ти ги пъхат в гащите
Бойна мойка: някак различно е чувството
Бойна мойка: няма нищо по-прекрасно да получиш заплатата си и да бързаш да идеш в съблекалнята, за да бръкнеш в гащите и да я преброиш

Измина 2018-та. Правих неща, които нямаше да направя през 2017-та поради липса на доверия, самочувствие или желание. Направих и се получиха прекрасни неща и в личен и в професионален план. 2018-та беше нещо много по-добро от това на рождения ми ден от тортата да излезе едрогърда танцьорка по монокини.

Музика

В това отношение не можах да спазя това обещание към мене си. Но това не означава че не съм слушал музика. Слушах, но циклях на едни и същи песни, защото даваха това, което искам – морална подкрепа, различна емоция, умна приказка и прочие. Песните са като хората – понякога и 100 не стигат, а понякога 1 е … (умни хора сте, сещате се).

Филми

През 2018-та изгледах 136 филма. Комедии, хорори, анимации, супер геройски, ниско бюджетни. Не съм слагал жанрова рамка. Единственият филтър, който прилагах е дали привлича вниманието ми с първите си 5-10-15 минути. Ако да, значи този филм става за гледане.

Гледането на филми доста ми помогна за разширяване на гледната точка. Няма да ви обяснявам защо. Това е нещо, което само сами можете да разберете чрез консумиране на филми.

Книги

„Ще прочета минимум 20 книги през 2018-та. Няма тън-мън, ще ги прочета.“ Да, ама има мър-зъл и умора. Вместо 20, прочетох 12 книги, като част от тях са „Малкият принц“, „Накарай го да те поиска“, „Economics for Dummies“ и „Човек в търсене на смисъла“. Някои от тях ги прочетох на тшк, а други с цел търсене на смисъл и съм доволен от крайния резултат.

less is the new more

Еми да, така е и така беше през 2018-та. Най-елементарният пример е, че цяла година с телефон от 2013-та с копчета. Можете ли да си представите да живеете без туитър, инстаграм, whatsapp? Еми не е болка за умиране. Даже е добре за вас. По-малко паразити, които да ви смучат концентрацията и стимула за правене на нещо. Ама комуникацията е важна? Колко от известията, които сте получили на телефона са свързани с нещо наистина важно и колко от тях са тип „Муцка, виж какво си купих“ или „Брат, минах я оная русата колежка с очилата. Довечера на по бира ще ти разкажа за детайлите.“? Идеята на целия процес е да поразчистя ума си за да постигна нещо, бъдейки нищо, защото Егото е псе, което храните. А когато не го храните, той се храни с вас.

etc

  • Почнах да се пообразовам финансово
  • Да правя гривни от паракорда и кожени изделия от кожа
  • Пиша авторски шеги(тъпи ама са си мои)

Минимализъм, филми, книги и какво? Когато влезна в някоя дупка(на която викат клуб или дискотека), няма да ме доближи мацка с думите „Приличаш ми на човек, който харесва Кубрик, чете книги на Вонегът и се интересува от наука. Искаш ли да ходим у нас? Съквартирантката ми, също като мене, се интересува от тези неща. Имаме пиене, голямо легло…“. Да, тъжно. Ама даже и да се случи, не мога да си позволя поради Х причина.

2018-та беше сладка година.

Поздрави,
Левчо Хитреца

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s